اخذ اقامت و تابعیت (شهروندی) روسیه

برای مشاوره رایگان درباره بهترین راه مهاجرت به روسیه و اخذ اقامت و تابعیت برای خود و خانواده و استعلام هزینه‌های مربوطه، با ما تماس بگیرید.


مهاجرت به روسیه و اخذ اقامت و تابعیت (شهروندی) روسیه و گرفتن پاسپورت روسیه، به مراتب از خیلی از کشورهای دیگر آسان تر است.
به طور کلی چند راه اصلی برای مهاجرت به روسیه اخذ اقامت و تابعیت روسیه وجود دارد:

ویزای اقامتی: ویزایی که با آن بتوانید حداقل یک سال در روسیه بمانید و بتوانید آن را به کرات (بدون نیاز به خروج از روسیه) تمدید کنید.

اقامت: مانند ویزای اقامتی است، اما به شما حقوق شهروندی فراتر از ویزا می‌دهد، مانند قابل تبدیل بودن به شهروندی روسیه.

شهروندی (تابعیت): پاسپورت روسیه دارید و از تمام حق و حقوق یک شهروند روس برخوردار هستید.

توضیح مهم:

  • صرف خرید ملک (زمین، آپارتمان، مغازه و...) در روسیه منجر به اقامت نمی‌شود.
  • ویزای تحصیلی (دانشجویی) روسیه به هیچ عنوان به اقامت تبدیل / منجر نمی‌شود. چه در مقطع لیسانس، چه فوق لیسانس، چه دکترا.

۱. اخذ اقامت روسیه از طریق ویزای کاری

با ویزای کاری روسیه می‌توانید سال های سال، بدون نیاز به خروج از روسیه، در روسیه بمانید و کار و با همسر و فرزندان خود در روسیه زندگی کنید و فرزندان خود را به مدرسه و دانشگاه بفرستید. به عبارت دیگر، با داشتن ویزای کار روسیه، تمامی اعضای خانواده (همسر و فرزند) هم ویزای روسیه می‌گیرند و می‌توانند سال های سال در روسیه زندگی کنند.

ویزای کار روسیه، مولتی است. یعنی به دفعات قابل استفاده است و به راحتی می‌توانید بین ایران و روسیه و دیگر کشورها در رفت و آمد باشید بدون این که نیازی به تمدید ویزا یا مراجعه به کنسولی روسیه را داشته باشید.

داشتن ویزای کار روسیه، اخذ ویزای شنگن (شینگن) اروپا را تسهیل می‌کند و می‌توانید از طریق سفارت کشورهای اروپایی در روسیه، بدون سختگیری‌های معمول، ویزای اروپا بگیرید.

در روسیه دو نوع ویزای کار وجود دارد:

ویزای کار ۱ ساله روسیه

  • به دفعات قابل تمدید است، بدون این که مجبور باشید از روسیه خارج شوید.
  • اما قابلیت تبدیل شدن به پاسپورت و تابعیت روسیه را ندارد.
  • برای اعضای خانواده هم می‌توانید با هزینه خیلی کم، ویزا بگیرید. عضو خانواده یعنی: همسر، فرزند تا ۱۸ سال
  • حدود ۳ ماه زمان می‌برد تا آماده شود.
  • آزمون زبان روسی دارد (فقط نفر اصلی عضو خانواده). اگرچه آزمون بسیار ساده و به نوعی فرمالیته است.
  • هزینه: تماس بگیرید!

ویزای کار ۳ ساله روسیه

  • به دفعات قابل تمدید است، بدون این که مجبور باشید از روسیه خارج شوید.
  • می تواند به پاسپورت و تابعیت و شهروندی روسیه منجر شود.
  • برای اعضای خانواده هم می‌توانید با هزینه خیلی کم، ویزا بگیرید. عضو خانواده یعنی: همسر، فرزند (بدون محدودیت سنی)، پدر، مادر، عروس، داماد، نوه
  • حدود ۱ ماه زمان می‌برد تا آماده شود.
  • آزمون زبان روسی ندارد.
  • هزینه: تماس بگیرید!

توضیح مهم: اخذ ویزای کار فقط به منظور اقامت در روسیه است و به معنای استخدام و کار پیدا کردن نیست. شرکت روس مارکت در زمینه کاریابی فعالیت ندارد.

۲. اخذ اقامت و شهروندی (پاسپورت) روسیه از طریق ثبت شرکت

یک شرکت ثبت می‌کنید. شرکت مسئولیت محدود حتی با یک نفر هم قابل ثبت است. یک ایرانی می‌تواند مالک ۱۰۰ درصدی شرکت خودش باشد و نیازی به شریک روس ندارد. اما، تا قبل از اخذ جواز کار، نمی‌تواند مدیر عامل باشد و حق امضا ندارد. بنابراین، به طور موقت (برای حدود ۳ ماه) یک مدیر عامل روس استخدامی (بدون سهام در شرکت) معرفی می‌شود تا مقدمات اخذ جواز کار را فراهم کند.

بعد از صدور جواز کار، مدیر عامل روس عزل و مدیر عامل ایرانی (که جواز کار گرفته) منصوب می‌شود.
برای اطلاعات کامل درباره ثبت شرکت در روسیه، اینجا را بخوانید.

جواز کار نیروی متخصص (VKS) - ویزای کار سه ساله

حدود ۲ ماه زمان می‌برد.

باید سالی ۲ میلیون روبل (حدودا ماهی ۲۷۰۰ دلار) از حساب شرکت به حساب شخصی خودتان به عنوان حقوق پول واریز کنید.

یعنی از حساب شرکت، ماهی ۲۷۰۰ دلار به حساب کارمند (شخص ایرانی) پول واریز شود. (از جیب به جیب!)

از این مبلغ، باید ماهی ۳۲۰ دلار حق بیمه به دولت پرداخت شود.

بر اساس این نوع جواز کار، ویزای کار سه ساله داده می‌شود که با آن می‌توانید سه سال تمام در روسیه بمانید. ویزا مولتی است و می‌تواند در رفت و آمد باشید. این نوع ویزا قابلیت تمدید به نیاز به خروج از روسیه را دارد. یعنی اگر بعد از ۲ سال و ۱۰ ماه از دریافت جواز کار، به تمدید آن اقدام کنید، جواز کار و ویزا بدون این که مجبور باشید روسیه را ترک کنید، تمدید می‌شود و به این طریق می‌تواند سال های سال در روسیه بمانید. مادامی که حق بیمه را پرداخت کنید.

افراد همراه (همسر و فرزندان) هم می‌توانند «ویزای همراه» بگیرند، بدون این که مجبور باشند حق بیمه پرداخت کنند. به عنوان مثال، پدر خانواده، شرکت ثبت می‌کند، برای خودش جواز کار و ویزای کار سه ساله می‌گیرد و برای همسر و فرزندانش هم ویزای کار همراه سه ساله. ماهی ۳۲۰ دلار هم حق بیمه پرداخت می‌کند.

این نوع ویزا، قابلیت تبدیل به اقامت دائم (VNZh) یا همان پاسپورت آبی را دارد. حدود ۶ ماه بعد اخذ ویزای کار سه ساله، می‌شود در خواست اقامت دائم داد و ۳ تا ۶ ماه بعد اقامت دائم دریافت کرد. اعضای خانواده (همسر و فرزندان) هم می‌توانند اقامت دائم بگیرند.

بعد از اخذ اقامت دائم (VNZh) باید به جای ماهی ۳۲۰ دلار، ماهی حدودا ۱۱۰۰ دلار حق مالیات و حق بیمه بپردازید.

اقامت دائم (VNZh) از طریق جواز کار، سه ساله است و حکم «گرین کارت» را دارد. یعنی به جای ویزا، دفترچه (پاسپورت) آبی به شما می‌دهند که در کنار پاسپورت ایرانی ارزش دارد. یعنی همچنان ایرانی هستید و با این پاسپورت آبی، به روسیه سفر می‌کنید. با داشتن اقامت دائم، از همه حقوق شهروندی یک روس، غیر از حق رای برخوردارید و حتی مشمولی بیمه درمان رایگان می‌شوید.

اگر یک بار دیگر اقامت دائم را تمدید کنید (اول ویزای کار سه ساله، بعد اقامت دائم سه ساله)، و از این ۶ سال، ۵ سال را در روسیه بمانید، هر سال حداقل ۶ ماه، مهمترین شرط اخذ تابعیت روسیه را دارا هستید و می‌توانید درخواست تابعیت روسیه بدهید و پاسپورت روسی بگیرید.

برای اخذ اقامت دائم باید محل اقامت معرفی کنید. این آدرس در پاسپورت آبی، به شکل یک مهر ذکر می‌شود و به آن «پراپیسکا» می‌گویند. از این جهت، داشتن ملک (آپارتمان) به کارتان می‌آید. یعنی آدرس محلی اقامت واقعی خود را که مالک آن هستید اعلام می‌کنید. در غیر این صورت، باید «پراپیسکا» تهیه کنید.

توجه داشته باشید که «پراپیسکا» با «رگیستراتسیا» یا همان «رجیستر ویزا» متفاوت است.

جواز کار معمولی - ویزای کار یک ساله

حدود ۳ ماه زمان می‌برد.

باید سالی ۲۲۰ هزار روبل (حدودا ماهی ۲۷۰ دلار) از حساب شرکت به حساب شخصی خودتان به عنوان حقوق پول واریز کنید.

یعنی از حساب شرکت، ماهی ۲۷۰ دلار به حساب کارمند (شخص ایرانی) پول واریز شود. (از جیب به جیب!)

از این مبلغ، باید ماهی ۱۲۰ دلار حق بیمه به دولت پرداخت شود.

بر اساس این نوع جواز کار، ویزای کار یکساله داده می‌شود که با آن می‌توانید یک سال تمام در روسیه بمانید. ویزا مولتی است و می‌تواند در رفت و آمد باشید. این نوع ویزا قابلیت تمدید به نیاز به خروج از روسیه را دارد. یعنی اگر بعد از ۹ ماه از دریافت جواز کار، به تمدید آن اقدام کنید، جواز کار و ویزا بدون این که مجبور باشید روسیه را ترک کنید، تمدید می‌شود و به این طریق می‌تواند سال های سال در روسیه بمانید. مادامی که حق بیمه را پرداخت کنید.

افراد همراه (همسر و فرزندان) هم می‌توانند «ویزای همراه» بگیرند، بدون این که مجبور باشند حق بیمه پرداخت کنند. به عنوان مثال، پدر خانواده، شرکت ثبت می‌کند، برای خودش جواز کار و ویزای کار یکساله می‌گیرد و برای همسر و فرزندانش هم ویزای کار همراه یکساله. ماهی ۱۲۰ دلار هم حق بیمه پرداخت می‌کند.

اما این نوع ویزا، فقط ویزاست و به اقامت یا تابعیت منجر نمی‌شود.

شرکت روس مارکت می‌تواند بدون نیاز به ثبت شرکت، و دردسرهای کاری و تجاری، برای شما و خانواه تان تابعیت و شهروندی روسیه را بگیرد. برای اطلاعات بیشتر، تماس بگیرید.

۳. اخذ اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری

چنانچه طرحی تولیدی (غیر از واردات و صادرات و دلالی و خرید و فروش ملک و...) داشته باشید و روی آن مجوز بگیرید، و شرکت جدیدی ثبت کنید و در آن شرکت بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد سهام داشته باشید و سود سهام سالیانه شما ۱۰ میلیون روبل باشد و از این مبلغ سالی حداقل ۲ میلیون روبل مالیات پرداخت کنید، می‌توانید ابتدا اقامت دائم (VNZh) و بعد از ۳ سال، تابعیت روسیه را بگیرید.

شرکت روس مارکت می‌تواند طرح‌های سرمایه گذاری به شما معرفی کنید تا علاوه بر راه اندازی کسب و کار و تجارت در روسیه، برای خود و خانواده تان، شهروندی روسیه را دریافت کنید.

۴. اخذ اقامت روسیه از طریق ازدواج

اگر با یک شهروند روس ازدواج کنید، چه مرد ایرانی با زن روس، چه زن ایرانی با مرد روس، می‌توانید اقامت بگیرید.

در صورت اقدام و تسلیم مدارک، بعد از حدود ۹ ماه اقامت موقت (RVP) می دهند که ۳ سال اعتبار دارد و به شکل یک مهر داخل پاسپورت است.

بعد از یکسال از اخذ اقامت موقت (RVP) درخواست اقامت دائم (VNZh) می‌دهید و بین ۳ تا ۶ ماه اقامت دائم می‌گیرید.

بعد از یکسال از اخذ اقامت دائم (VNZh)، درخواست تابعیت می‌دهید و در صورت دارا بودن شرایط، تابعیت و پاسپورت روسی می‌گیرید.

کل این پروسه، از زمان ازدواج تا اخذ تابعیت روسیه، در کمترین حالت ۴ سال زمان می‌برد.

داشتن فرزند، پروسه را تسهیل می‌کند.

داشتن ملک، چه به نام همسر چه به نام خود، در گرفتن «پراپیسکا» تاثیر مثبت دارد. هر سال باید حداقل ۶ ماه را در روسیه بمانید.

توضیح مهم: شرکت روس مارکت در زمینه اخذ اقامت از طریق ازدواج خدماتی ندارد. لطفا سئوال نفرمایید.

۵. اخذ اقامت روسیه از طریق سهمیه

سهمیه (Kvota) به نوعی شبیه سیستم لاتاری آمریکاست. به این روش دل خوش نکنید. اخذ اقامت و تابعیت روسیه از طریق سهمیه، برای ایرانیان عملا غیر ممکن است.

هشدار! مواظب کلاهبردارها باشید که با دریافت مبالغی، قول اخذ اقامت از طریق سهمیه به شما را می دهند.


تماس با واتس اپ