اخذ ویزای تجاری روسیه در سریع‌ترین زمان ممکن

نوع ویزازمان تحویلهزینه
یک ماهه یک بار ورود۱۰ روزه
فوری ۵ روزه
۹۰ دلار + ۳۶۰ هزار تومان
۱۰۰ دلار + ۵۸۰ هزار تومان
سه ماهه یک بار ورود۱۰ روزه
فوری ۵ روزه
۱۱۰ دلار + ۳۶۰ هزار تومان
۱۲۰ دلار + ۵۸۰ هزار تومان
سه ماهه دو بار ورود۱۰ روزه
فوری ۵ روزه
۱۲۰ دلار + ۴۶۰ هزار تومان
۱۳۰ دلار + ۷۶۰ هزار تومان
یک ساله مولتی۱۰ روزه
فوری ۵ روزه
۱۸۰ دلار + ۸۶۰ هزار تومان
۲۳۰ دلار + ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
یک ساله مولتی
بدون داشتن ویزای قبلی
۳۰ روزه۲۳۰ دلار + ۸۶۰ هزار تومان

اقدام برای ویزای روسیه

لطفا صبر کنید

نمونه ویزای روسیه

نمونه ویزای روسیه، ویزای روسیه، ویزا روسیه

سئوالات متداول

۱. انواع ویزای روسیه کدامند؟

مهمترین انواع ویزای روسیه عبارتند از:

نوع ویزامدت ویزا - تعداد ورود مجازمبنای صدور ویزا
شخصی۹۰ روز - یک یا دو بار وروددعوتنامه از شخص روس
توریستی۱۴ روز - یک بار ورود
۱ ماه - یک بار ورود
دعوتنامه از آژانس توریستی روس
تجاری۱ ماه - یک بار ورود
۳ ماه - یک یا دو بار ورود
۱ سال - به دفعات (مولتی)
دعوتنامه از شرکت یا سازمان روس
توضیح مهم: در مورد ویزای یکساله مولتی، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک روسیه ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است. یعنی اگر جمع حضور شما طی یک یا چند سفر، به ۹۰ روز برسد، باید از روسیه خارج شوید و تا ۹۰ روز دیگر نمی‌توانید به روسیه سفر کنید. بعد از طی شدن فاصله ۹۰ روزه، دوباره می‌توانید طی یک یا چند سفر، در مجموع ۹۰ روز دیگر در خاک روسیه بمانید.
تحصیلیبسته به طول دوره - به دفعات (مولتی)دعوتنامه از دانشگاه یا موسسه آموزشی روس
کارییک سال - مولتیدعوتنامه از شرکت یا سازمان روس برای استخدام رسمی
ترانزیت۳ روز (هوایی) - یک بار ورود
۱۰ روز (زمینی) - یک یا دو بار ورود
بیشتر (با فرض طی روزی ۵۰۰ کیلومتر)
بر مبنای بلیت صادر می‌شود و دعوتنامه لازم نیست.

۲. ویزا بر مبنای بلیت صادر می‌شود؟

در مورد ویزای توریستی و ترانزیت، ویزا بر مبنای بلیت صادر می‌شود.
یعنی اگر مثلا بلیت رفت و برگشت شما یک هفته است، ویزای توریستی فقط برای یک هفته صادر می‌شود، نه بیشتر.
در مورد دیگر ویزاها، مانند ویزای تجاری روسیه، الزامی به داشتن بلیت نیست. ویزا صادر می‌شود، و در بازه زمانی اعتبار ویزا، هر زمان که بخواهید بلیت می‌گیرید.

۳. هنگام اخذ ویزا، اعتبار پاسپورت چقدر باید باشد؟

پاسپورت باید حداقل ۶ ماه بعد از تاریخ خروج (تاریخ اعتبار ویزا) اعتبار داشته باشد.
یعنی اگر ویزای ۳ ماهه می‌گیرید، پاسپورت باید ۹ ماه اعتبار داشته باشد.

۴. آیا امکان تمدید ویزا در روسیه وجود دارد؟

خیر. تمدید ویزا فقط با خروج از روسیه و اخذ ویزای جدید مقدور است.

۵. آیا حضور در کنسولی سفارت برای اخذ ویزا الزامی است؟

به طور معمول، اخذ ویزا برای مدت بیش از ۹۰ روز (مولتی) منوط به آزمایش پزشکی (ایدز) و حضور در کنسولی سفارت روسیه جهت مصاحبه است.
در مورد ویزاهای سه ماهه و کمتر یا به عبارت دیگر، ویزاهای یک بار و دو بار ورود، نیازی به حضور در سفارت نیست.

۵. مصاحبه سفارت به چه زبانی است؟

زبان فارسی. نیازی به دانستن زبان روسی یا انگلیسی نیست.

۶. مصاحبه سفارت شامل چه سئوالاتی است؟

مصاحبه سفارت روسیه معمولا سخت و طولانی نیست.
هدف شما از سفر چیست؟
شرکت یا شخص دعوت کننده کیست؟
در چه شهرهایی اقامت خواهید داشت؟
آیا قبلا روسیه بوده‌اید؟
سئوالاتی از این دست.

۷. آیا رزرو هتل برای اخذ ویزای روسیه الزامی است؟

در مورد ویزای توریستی، ویزا بدون داشتن رزرو هتل هم صادر می‌شود. اما در مرز (فرودگاه) داشتن رزرو هتل الزامی است. در غیر این صورت امکان دیپورت مسافر وجود دارد.
توضیح این که در اکثر موارد، تاییدیه رزرو هتل از سایت‌هایی مثل booking.com مورد پذیرش واقع نمی‌شود.
در مورد دیگر ویزاها، مانند ویزای تجاری، داشتن رزرو هتل الزامی نیست.

۸. امکان اخذ ویزای روسیه در کشور ثالت وجود دارد؟

به طور کلی، فقط در کشور متبوع خود (ایران) می‌توانید ویزا بگیرید.
مثلا اگر به کنسولی سفارت روسیه در ترکیه یا دبی، ارمنستان و… مراجعه کنید، به شما ویزا نمی‌دهند.
مگر این که اقامت کشور ثالث را داشته باشید.
به عنوان مثال اگر اقامت ارمنستان را داشته باشید، بدون نیاز به برگشت به ایران، می‌توانید ویزای روسیه بگیرید.
البته در مواردی، به خصوص در مورد ویزاهای ۳ ماهه و کمتر، متقاضیان ویزای روسیه، پاسپورت خود را به ایران می‌فرستند تا بدون حضور خودشان ویزا گرفته شود.
اگرچه قانونا، متقاضی باید در زمان اقدام برای ویزای روسیه در ایران، در ایران بوده و مهر ورود به ایران در پاسپورت داشته باشد.

۹. کنسولی سفارت روسیه در ایران کجاست؟

سفارت روسیه در ایران ۳ کنسولی دارد:

تهران
خ نوفل لوشاتو، پلاک ۳۷
تلفن: 02166728873
روزهای کاری: همه روزه به جز چهارشنبه، جمعه و شنبه
ساعت کاری: ۱۰ تا ۱۳

اصفهان
چهارباغ پایین، خ مسجد سفره چی، خ تلفنخانه، پلاک ۱۱
تلفن:03132222060
روزهای کاری: همه روزه به جز جمعه و شنبه
ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۷

رشت
خ پاسداران، پلاک ۸۲
تلفن: 01313236430
روزهای کاری: همه روزه به جز جمعه و شنبه
ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۵ تا ۱۸

۱۰. منظور از تعداد تردد ویزا چیست؟

یعنی در طی مدت اعتبار ویزا، چند بار می‌توانید وارد خاک روسیه بشوید.
یک بار ورود (سینگل)
دو بار ورود (دابل)
کثیرالورود یا ورود به دفعات (مولتی)

۱۱. ویزای تجاری یکساله یعنی یکسال تمام می‌توان در روسیه ماند؟

به هیچ عنوان.
با داشتن ویزای یکساله تجاری، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک روسیه ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است. یعنی اگر جمع حضور شما طی یک یا چند سفر، به ۹۰ روز برسد، باید از روسیه خارج شوید و تا ۹۰ روز دیگر نمی‌توانید به روسیه سفر کنید. بعد از طی شدن فاصله ۹۰ روزه، دوباره می‌توانید طی یک یا چند سفر، در مجموع ۹۰ روز دیگر در خاک روسیه بمانید.

کلمات کلیدی: ویزا روسیه، ویزای روسیه، اخذ ویزای روسیه، ویزا مولتی روسیه، سفارت روسیه در ایران، ویزای تجاری روسیه

14 سئوال

  1. با سلام و تشکر از سایت خیلی خوبتون
    سئوال من اینه که اگه ویزای تجاری ۳ ماهه بگیرم بعدش میتونم تا برگشتم ایران بلافاصله یه ویزای سه ماهه دیگه بگیرم یا باید یه فاصله ۳ ماهه بینش باشه؟
    چون نوشتین ویزای یکساله تجاری این طوریه که ۳ ماه اگر باشی روسیه، باید ۳ ماه منتظر باشی تا دوباره اجازه داشته باشی بری.

    پاسخ دادن
    1. با سلام و تشکر
      می‌تونین بلافاصله بعد از اتمام ویزای ۳ ماهه اول، یه ویزای ۳ ماهه (یا هر ویزای دیگری) بگیرین و دوباره به روسیه سفر کنید.
      نیازی به فاصله سه ماهه نیست.

      پاسخ دادن
  2. باعرض سلام و احترام، چه شرایطی برای دریافت ویزای سه ساله و امکان تبدیل آن به اقامت مورد نیاز است؟ با سپاس

    پاسخ دادن
    1. با سلام و احترام،
      بهترین و مطمئن‌ترین راه اخذ اقامت و تابعیت روسیه، ازدواجه. البته در مورد افراد مجرد و اونایی که واقعا قصد ازدواج دارن.

      پاسخ دادن
  3. با عرض سلام و تشکر از شما
    چنانچه کسی متاهل و دارای دو فرزند باشد و از وضع مالی خوبی نیز برخوردار باشد و خود و همسرش درجه دکترا با بیش از 10 سال سابقه کار دانشگاهی داشته باشند و با زبان روسی نیز آشنا باشد و قبلا نیز بارها به روسیه مسافرت توریستی کرده باشند و بدلیل علاقه زیاد خواهان ادامه زندگی در مسکو باشند آیا امکان دریافت ویزای سه ساله و سپس تبدیل آن به اقامت و تمدید اقامت وجود دارد؟ در صورتیکه جواب منفی است از طریق ثبت شرکت و پرداخت مالیات و یا هر راه مشابه دیگر آیا امکان پذیر است؟
    با سپاس فراوان

    پاسخ دادن
    1. با سلام
      با ثبت شرکت می تونین جواز کار و ویزای یکساله قابل تمدید بگیرین و در روسیه بمونین.
      شرکت فعالیت نداشته باشه، مالیات پرداخت نمی‌کنین.

      پاسخ دادن
  4. براي تحصيل در دانشگاه موسيقي روسيه چه بايد كرد؟ و هزينه هاي آن به چه صورت محاسبه مي شود؟ آيا دانستن زبان روسي الزامي است؟

    پاسخ دادن
    1. این صفحه مربوط به ویزا است. سئوالتون رو داخل گروه تلگرامی بپرسین.
      https://goo.gl/0q1w20

      باید پذیرش بگیرین. هزینه اش بستگی به دانشگاه داره. روی سالی حدودی ۵ هزار دلار حساب کنین. این رقم خیلی کلیه.
      دانستن زبان روسی الزامیه، برای همین سال اول یک دوره آموزش زبان روسی می بینین که جز دوره تحصیلی تون محسوب می‌شه.

      پاسخ دادن
  5. با سلام آيا با خريد آپارتمان در روسيه مي توان اقامت گرفت؟قيمت آپارتمان را هم بفرماييد.

    پاسخ دادن
    1. سلام
      با خرید آپارتمان اقامت نمی‌دن. اصلا و به هیچ عنوان.
      قیمت آپارتمان در مسکو حداقل ۱۰۰ هزار دلار.

      پاسخ دادن
  6. سلام، برای ویزای توریستی 14 روزه عادی چک ضمانت بازگشت باید داد؟

    پاسخ دادن
    1. سلام
      بستگی به آژانس توریستی داره. بعضیا شاید چک نگیرن.
      معمولا از مسافرای جوون تر چک ضمانت می‌خوان.

      پاسخ دادن
  7. سلام و درود بر بزرگان روس مارکت
    خسته نباشید
    خواستم بدونم اگر شرکتی روس ویزای کار برای کسی صادر کنه احتیاج به ورود و خروج متعدد هست یا خیر؟
    ممنونم

    پاسخ دادن
  8. سلام برای درخواست ویزای تجاری یکساله تا چه مدت قبل از ورود میتونم درخواست ویزا کنم.چون من برای اردیبهشت ۹۶ به بعد میخوام برم روسیه .از الان میتونم اقدام کنم برای اون تاریخ یا مدت معینی دارد.

    پاسخ دادن

اگر سئوالی دارید، بپرسید!