اخذ ویزای تجاری و کاری روسیه

ویزای تجاری روسیه (ارزان ترین قیمت)

اگر ارزان تر از قیمت‌های روس مارکت پیدا کردید، از ما دعوتنامه رایگان بگیرید!

نوع ویزای تجاری زمان تحویل ویزا
(دعوتنامه + کنسولی)
هزینه اخذ ویزا
(هزینه دعوتنامه + کنسولی)
یک ماهه یک بار ورود ۷ روز
۲۱ روز
۱۴۰ دلار
۱۳۵ دلار
سه ماهه یک بار ورود ۷ روز
۲۱ روز
۱۷۰ دلار
۱۵۰ دلار
سه ماهه دو بار ورود ۷ روز
۲۱ روز
۲۱۰ دلار
۱۹۰ دلار
یک ساله مولتی ۷ روز
۳۰ روز
۴۰۰ دلار
۳۴۰ دلار

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری روسیه (یک ماهه و سه ماهه):

  • اصل پاسپورت
  • عکس پرسنلی
  • بیمه مسافرتی
  • بدون نیاز به بلیت
  • بدون نیاز به حضور متقاضی در کنسولی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تجاری روسیه (یکساله):

  • اصل پاسپورت
  • عکس پرسنلی
  • بیمه مسافرتی
  • آزمایش پزشکی
  • بدون نیاز به بلیت
  • حضور متقاضی در کنسولی الزامی است.

توضیح ۱: اخذ ویزای یکساله تجاری مولتی، منوط به داشتن حداقل یک ویزای تجاری قبلی، طی یکسال گذشته است. در غیر این صورت، مبلغ ۷۰ دلار اضافه می‌شود.
توضیح ۲: منظور از روز، روز کاری است. در مرحله اخذ دعوتنامه، روز کاری در روسیه و در مرحله کنسولی، روز کاری کنسولی روسیه در ایران.
توضیح ۳: ویزای تجاری یکساله به این معنا نیست که می‌توانید یکسال تمام در روسیه بمانید. با داشتن ویزای یکساله تجاری، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک روسیه ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.
توضیح ۴: هزینه انتقال ویزا از پاسپورت قدیمی به پاسپورت جدید: ۴۰ دلار
توضیح ۵: کنسولی روسیه در ایران از پذیرش اسکناس‌هایی که مهر و نشان صرافی و... داشته باشند یا متعلق به سال ۲۰۰۹ به قبل باشند، خودداری می‌کند.

ویزای کاری (اقامتی) روسیه

توضیح مهم: اخذ ویزای کار فقط به منظور اقامت در روسیه است و به معنای استخدام و کار پیدا کردن نیست. شرکت روس مارکت در زمینه کاریابی فعالیت ندارد.

اگر قصد دارید برای مدت طولانی و پشت سر هم در روسیه بمانید، ویزای توریستی و تجاری به کار شما نمی آید.

با ویزای توریستی روسیه حداکثر می توانید ۱ ماه در روسیه بمانید و بعد باید از روسیه خارج شوید. اخذ مکرر ویزای توریستی هم غیر ممکن است.

با ویزای تجاری روسیه، حتی ویزای تجاری یکساله، حداکثر می توانید ۳ ماه (۹۰ روز) در روسیه بمانید و باید حتما بعد از ۹۰ روز خارج شوید و تا ۹۰ روز بعدی، حق ورود به روسیه را ندارید.

بنابراین بهترین گزینه برای اقامت بلند مدت خود و خانواده خود در روسیه، ویزای کاری است.

با ویزای کاری روسیه می‌توانید سال های سال، بدون نیاز به خروج از روسیه، در روسیه بمانید و کار و با همسر و فرزندان خود در روسیه زندگی کنید و فرزندان خود را به مدرسه و دانشگاه بفرستید. به عبارت دیگر، با داشتن ویزای کار روسیه، تمامی اعضای خانواده (همسر و فرزند) هم ویزای روسیه می‌گیرند و می‌توانند سال های سال در روسیه زندگی کنند.

ویزای کار روسیه، مولتی است. یعنی به دفعات قابل استفاده است و به راحتی می‌توانید بین ایران و روسیه و دیگر کشورها در رفت و آمد باشید بدون این که نیازی به تمدید ویزا یا مراجعه به کنسولی روسیه را داشته باشید.

داشتن ویزای کار روسیه، اخذ ویزای شنگن (شینگن) اروپا را تسهیل می‌کند و می‌توانید از طریق سفارت کشورهای اروپایی در روسیه، بدون سختگیری‌های معمول، ویزای اروپا بگیرید.

در روسیه دو نوع ویزای کار وجود دارد:

ویزای کار ۱ ساله روسیه

  • به دفعات قابل تمدید است، بدون این که مجبور باشید از روسیه خارج شوید.
  • اما قابلیت تبدیل شدن به پاسپورت و تابعیت روسیه را ندارد.
  • برای اعضای خانواده هم می‌توانید با هزینه خیلی کم، ویزا بگیرید. عضو خانواده یعنی: همسر، فرزند تا ۱۸ سال
  • حدود ۳ ماه زمان می‌برد تا آماده شود.
  • آزمون زبان روسی دارد (فقط نفر اصلی عضو خانواده). اگرچه آزمون بسیار ساده و به نوعی فرمالیته است.
هزینه اخذ ویزای کار یکساله روسیه

نوع ویزا زمان تحویل ویزا هزینه
ویزای کاری یکساله مولتی ۳ ماه سالی ۲ هزار دلار + ماهی ۲۰۰ دلار

توضیح ۱: هزینه پرداختی ماهیانه در اصل ۳۲۰ دلار است که ۱۲۰ دلار آن به حساب شخصی خود شما واریز می‌گردد و ۲۰۰ دلار باقی مانده بابت مالیات و حق بیمه و... کسر می‌شود.
توضیح ۲: به ازای هر عضو خانواده، سالیانه مبلغ ۵۰۰ دلار اضافه می‌شود، اما به مبلغ پرداخت ماهیانه رقمی اضافه نمی‌شود.
به عنوان مثال، یک خانواده سه نفره (زن و شوهر و فرزند) سالی ۳ هزار دلار + ماهی ۲۰۰ دلار پرداخت می‌کنند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار سه ساله روسیه
  • اسکن پاسپورت
  • اسکن عکس
  • آزمون زبان روسی در روسیه

ویزای کار ۳ ساله روسیه

  • به دفعات قابل تمدید است، بدون این که مجبور باشید از روسیه خارج شوید.
  • می تواند به پاسپورت و تابعیت و شهروندی روسیه منجر شود.
  • برای اعضای خانواده هم می‌توانید با هزینه خیلی کم، ویزا بگیرید. عضو خانواده یعنی: همسر، فرزند (بدون محدودیت سنی)، پدر، مادر، عروس، داماد، نوه
  • حدود ۱ ماه زمان می‌برد تا آماده شود.
  • آزمون زبان روسی ندارد.
هزینه اخذ ویزای کار سه ساله روسیه

نوع ویزا زمان تحویل ویزا هزینه
ویزای کاری ۳ ساله مولتی ۲ ماه سالی ۲ هزار دلار + ماهی ۵۰۰ دلار

توضیح ۱: هزینه پرداختی ماهیانه در اصل ۲۸۰۰ دلار است که ۲۳۰۰ دلار آن به حساب شخصی خود شما واریز می‌گردد و ۵۰۰ دلار باقی مانده بابت مالیات و حق بیمه و... کسر می‌شود.
توضیح ۲: به ازای هر عضو خانواده، هر سه سال مبلغ ۵۰۰ دلار اضافه می‌شود، اما به مبلغ پرداخت ماهیانه رقمی اضافه نمی‌شود.
به عنوان مثال، یک خانواده سه نفره (زن و شوهر و فرزند) هر سه سال ۳ هزار دلار + ماهی ۵۰۰ دلار پرداخت می‌کنند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار سه ساله روسیه
  • اسکن پاسپورت
  • اسکن عکس

شرایط عکس پرسنلی برای اخذ ویزای روسیه

عکسی که برای اخذ ویزای روسیه ارایه میکنید، باید ۳ در ۴ باشد، رنگی باشد، زمینه سفید داشته باشد، رو به دوربین باشد، جدید باشد، در مورد مردان گوش ها مشخص باشند.

نکات مهم درباره دلار تحویلی به کنسولی

از اردیبهشت ۱۳۹۷ صندوق کنسولی روسیه فقط دلار می‌پذیرد. اسکناس های دلار پرداختی به کنسولی روسیه نباید مهر داشته باشد. متاسفانه بعضی از صرافی ها روی اسکناس ها مهر می‌زنند که به هیچ عنوان مورد قبول نیست. اسکناس ها نباید به هیچ عنوان مخدوش باشند و یا روی آن ها نوشته ای وجود داشته باشد. همچنین کنسولی سفارت روسیه، دلارهای قبل از سال ۲۰۰۹ را نمی‌پذیرد.

نمونه ویزای روسیه

نمونه ویزای روسیه، ویزای روسیه، ویزا روسیه

اطلاعات ضروری درباره ویزای روسیه

ویزای روسیه، بر اساس دعوتنامه داده می‌شود. بدون دعوتنامه ویزایی صادر نمی‌شود. البته به جز ویزای ترانزیت.

در مورد ویزای توریستی، یک آژانس توریستی روس با یک آژانس توریستی ایرانی قرارداد همکاری می بندند و قرارداد خود را در کنسولی روسیه در ایران ثبت می کنند. در صورت تایید کنسولی، آژانس توریستی ایرانی می تواند دعوتنامه‌های توریستی آژانس روس (اصطلاحا «واچر توریستی») را به کنسولی برده و برای مسافر ایرانی ویزا اخذ کند. در واچر توریستی به طور مشخص نوشته شده که این مسافر از چه تاریخی تا چه تاریخی به روسیه سفر می‌کند و از چه شهرهایی بازدید می‌کند و در چه هتل‌هایی اقامت خواهد داشت.
بنابراین مسافر ایرانی، نمی‌تواند تنها با مراجعه به کنسولی روسیه در ایران، ویزای توریستی بگیرد.

در مورد ویزای تجاری، مسافر باید دعوتنامه ای از شرکت / سازمان روسی داشته باشد تا بتواند ویزای تجاری دریافت کند.

در مورد ویزای شخصی، مسافر باید دعوتنامه ای از یک شخص روس داشته باشد.

در مورد ویزا تحصیلی، مسافر باید دعوتنامه ای از یک دانشگاه / موسسه تحصیلی داشته باشد.

در مورد ویزای کاری، مسافر باید دعوتنامه ای از یک شرکت / سازمان روس برای استخدام رسمی داشته باشد.

نوع ویزا مدت ویزا دفعات ورود مجاز مبنای صدور ویزا
توریستی ۱۴ روز
۱ ماه
یک بار
یک بار
دعوتنامه از آژانس توریستی روس
غیر قابل تمدید
شخصی ۳ ماه یک / دو بار دعوتنامه از شخص روس
غیر قابل تمدید
تجاری ۱ ماه
۳ ماه
۱ سال
یک بار
یک / دو بار
مولتی (به دفعات)
دعوتنامه از شرکت یا سازمان روس
غیر قابل تمدید
تحصیلی بسته به طول دوره تحصیل مولتی (به دفعات) دعوتنامه از دانشگاه یا موسسه آموزشی روس
قابل تمدید
کاری ۱ سال
۳ سال
مولتی (به دفعات) دعوتنامه از شرکت یا سازمان روس برای استخدام رسمی
قابل تمدید
ترانزیت ۳ روز (هوایی)
۱۰ روز (زمینی)
بیشتر (با فرض طی روزی ۵۰۰ کیلومتر)
یک بار
یک / دو بار
یک / دو بار
بر مبنای بلیت صادر می‌شود و دعوتنامه لازم نیست.
غیر قابل تمدید


علاوه بر دعوتنامه، این مدارک هم لازم است:

  • پاسپورت معتبر که حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ خروج از روسیه) و ۳ برگه خالی داشته باشد.
  • یک قطعه عکس ۳ در ۴ زمینه سفید تمام رخ
  • پرینت فرم آنلاین وزارت امور خارجه روسیه که باید به انگلیسی یا روسی پر شده باشد.

در مورد ویزای توریستی، بلیت رفت و برگشت الزامی است. ویزا دقیقا مطابق تاریخ بلیت صادر می شود.

در مورد ویزاهایی مولتی (کثیر الورود)، آزمایش پزشکی هم لازم است.
در مورد ویزاهایی که بیشتر از ۳ ماه اعتبار داشته باشند، حضور مسافر در کنسولی الزامی است و کنسول با مسافر مصاحبه (به زبان فارسی) می‌کند.
در مورد دیگر ویزاها (مثلا ویزای توریستی یا ویزای تجاری یک یا سه ماهه)، حضور مسافر در کنسولی الزامی نیست.
در صورتی که آژانس توریستی از شما خواست از پاسپورت عکس بگیرید، حتما دو صفحه مشخصات را به طور کامل عکس بگیرید. تمامی شماره ها و اعداد و متن باید واضح و مشخص باشد.
آژانس ایرانی ممکن است بر اساس تشخیص خود از شما طلب چک ضمانت برگشت کند تا مطمئن باشد مسافر حتما برمی‌گردد.
صدور ویزا توسط کنسولی در حالت معمولی یک هفته و در حالت فوری یک روز کاری زمان می برد.
بعد از اخذ ویزا، حتما مشخصات داخل ویزا (نام و نام خانوادگی، شماره پاسپورت، تاریخ ورود و خروج) را چک کنید.
سعی کنید از پاسپورت و ویزا اسکن یا عکس بگیرید و همراه خود داشته باشید.

قبل از ورود به روسیه موارد زیر را در نظر داشته باشید:

داشتن ویزا به معنای ورود قطعی به خاک روسیه نیست. مرزبانی روسیه حق دارد از شما مصاحبه بگیرد و در صورت مشاهده هر گرونه تناقض یا خطر، مانع از ورود شما به روسیه شده و شما را برگرداند. موارد زیر می‌تواند دلیل ممانعت از ورود شما به خارک روسیه باشد:

  • نداشتن بلیت دو طرفه. اگر با بلیت یک طرفه وارد روسیه بشوید، به احتمال زیاد شما را به ایران بر می گردانند.
  • به همراه نداشتن پول کافی. حتما پول کافی به همراه داشته باشید.
  • تناقض درباره هدف سفر. هدف از ویزای توریستی، توریستی است. اگر بگویید آمده ام دوستم را ببینم، بهانه خوبی دست مرزبانی داده اید. هدف از ویزای تجاری، بازدید تجاری و جلسه با یک شرکت روس است. اگر بگویید آمده ام بچرخم یا کار پیدا کنم، به مشکل بر می‌خورید.
  • مساله خیلی مهم، مشخص بودن محل اقامت شماست. باید رزرو هتل همراه داشته باشید. معمولا رزرو از سایت بوکینگ را قبول نمی‌کنند. بهتر است از آژانس‌های ایرانی، برگه رزرو بگیرید. این برگه ها مورد تایید مرزبانی است اما به این معنا نیست که باید حتما در همان هتل اقامت داشته باشید.

به طور کلی، فرودگاه شرمیتوا (Sheremetovo) سخت گیری کمتری نیست به دیگر فرودگاه های مسکو و سنت پترزبورگ دارد.

برگه مهاجرت

بعد از این که مهر ورود داخل پاسپورت شما می‌زنند، برگه کوچکی به اسم «برگه مهاجرت» یا «میگراتسیون‌نایا کارتا» (Миграционная карта) به شما می‌دهند که تا پایان سفر حتما باید همراه شما باشد و موقع خروج از کشور، تحویل باجه پاسپورت کنترل بدهید. گم کردن این برگه می‌تواند دردسر ساز باشد. حتما از این برگه عکس بگیرید و مثل عکس صفحه پاسپورت و ویزا همراه خود داشته باشید. برگه مهاجرت روسیه

رجیستر ویزا

مساله نهایی که باید به آن توجه داشته باشید، «رجیستر ویزا» است. رجیستر یا رجیستریشن یا «رگیستراتسیا» (Регистрация) به اعلام محل اقامت مسافر (با هر نوع ویزایی) به اداره مهاجرت گفته می‌شود. رسید این رجیستر، به شکل یک برگه نسبتا باریک دراز است که در واقع قسمت بریده شده فرم رجیستر است که پشت و روی آن پر شده است.

رجیستر ویزا روسیه

اگر در هتل اقامت دارید، خود هتل این کار را انجام می‌دهد. یعنی از پاسپورت، ویزا و برگه مهاجرت شما کپی گرفته، فرم مخصوصی را پر می‌کند و به اداره مربوطه می فرستد.
بعضی از هتل های کوچک تر و ازران تر، یا اصلا رجیستر نمی‌کنند (در صورتی که قانونا موظفند) یا جداگانه پول می گیرند. در هر صورت این کار را انجام بدهید و برگه رجیستر را از هتل بگیرید.

اگر برای بلند مدت آپارتمان اجاره می ‌کنید، از مالک بخواهید شما را رجیستر کن و برگه رجیستر را بگیرید.
اگر منزل دوست و آشنا یا به طور موقت در آپارتمان اجاره ای اقامت دارید، از دوست یا طرف روس بخواهید شما را رجیستر کند و برگه رجیستر را بگیرید.

اگر ویزای تحصیلی دارید، دانشگاه باید شما را رجیستر کند. مگر این که در خوابگاه نمانید و خودتان جداگانه آپارتمان اجاره کنید که در این صورت باید از مالک آپارتمان بخواهید شما را رجیستر کند و این را به دانشگاه اعلام کنید.

برای رجیستر کردن دو راه اصلی وجود دارد:
مراجعه به اداره پست با شخص روس که شما را در منزلش رجیستر کند مراجعه به مراکزی شبیه پلیس + ۱۰ به نام Мои Документы یا МФЦ در صورتی که در روسیه کار اداری دارید، مثلا مراجعه به محضر، مراجعه به بانک، ثبت شرکت و...، داشتن برگه رجیستر الزامی است.

سئوالات متداول

۱. انواع روش‌های اقامت در روسیه کدامند؟

توضیحات بیشتر: www.rusmarket.ir/eghamat

۲. ویزای روسیه بر مبنای بلیت صادر می‌شود؟

در مورد ویزای توریستی و ترانزیت روسیه، ویزا بر مبنای بلیت صادر می‌شود. یعنی اگر مثلا بلیت رفت و برگشت شما یک هفته است، ویزای توریستی روسیه فقط برای یک هفته صادر می‌شود، نه بیشتر. در مورد دیگر ویزاها، مانند ویزای تجاری روسیه، الزامی به داشتن بلیت نیست. ویزا صادر می‌شود، و در بازه زمانی اعتبار ویزا، هر زمان که بخواهید بلیت می‌گیرید.

۳. هنگام اخذ ویزای روسیه، اعتبار پاسپورت چقدر باید باشد؟

پاسپورت باید حداقل ۶ ماه بعد از تاریخ خروج (تاریخ اعتبار ویزا) اعتبار داشته باشد. یعنی اگر ویزای ۳ ماهه می‌گیرید، پاسپورت باید ۹ ماه اعتبار داشته باشد.

۴. آیا امکان تمدید ویزا در روسیه وجود دارد؟

در مورد ویزای تجاری، خیر. تمدید ویزای توریستی و تجاری فقط با خروج از روسیه و اخذ ویزای جدید مقدور است. مگر در مورد ویزای دانشجویی یا کاری.

۵. آیا حضور در کنسولی سفارت روسیه برای اخذ ویزا الزامی است؟

به طور معمول، اخذ ویزا برای مدت بیش از ۹۰ روز (مولتی) منوط به آزمایش پزشکی (ایدز) و حضور در کنسولی سفارت روسیه جهت مصاحبه است. در مورد ویزاهای سه ماهه و کمتر یا به عبارت دیگر، ویزاهای یک بار و دو بار ورود، نیازی به حضور در سفارت روسیه نیست.

۵. مصاحبه سفارت روسیه به چه زبانی است؟

زبان فارسی. نیازی به دانستن زبان روسی یا انگلیسی نیست.

۶. مصاحبه سفارت روسیه شامل چه سئوالاتی است؟

مصاحبه سفارت روسیه معمولا سخت و طولانی نیست. هدف شما از سفر چیست؟ شرکت یا شخص دعوت کننده کیست؟ در چه شهرهایی اقامت خواهید داشت؟ آیا قبلا روسیه بوده‌اید؟ سئوالاتی از این دست.

۷. آیا رزرو هتل برای اخذ ویزای روسیه الزامی است؟

در مورد ویزای توریستی، ویزا بدون داشتن رزرو هتل هم صادر می‌شود. اما در مرز (فرودگاه) داشتن رزرو هتل الزامی است. در غیر این صورت امکان دیپورت مسافر وجود دارد. توضیح این که در اکثر موارد، تاییدیه رزرو هتل از سایت‌هایی مثل booking.com مورد پذیرش واقع نمی‌شود. در مورد دیگر ویزاها، مانند ویزای تجاری، داشتن رزرو هتل الزامی نیست.

۸. امکان اخذ ویزای روسیه در کشور ثالت وجود دارد؟

قانونا بله،، اما همه قبل از اقدام، باید از این که کنسولی روسیه در کشور ثالث مورد نظر شما، این کار را انجام می‌دهد یا نه، استعلام کنید.

۹. کنسولی سفارت روسیه در ایران کجاست؟

سفارت روسیه در ایران ۳ کنسولی دارد: تهرانخ نوفل لوشاتو، پلاک ۳۷ تلفن: 02166728873 روزهای کاری: همه روزه به جز چهارشنبه، جمعه و شنبه ساعت کاری: ۱۰ تا ۱۳ اصفهانچهارباغ پایین، خ مسجد سفره چی، خ تلفنخانه، پلاک ۱۱ تلفن:03132222060 روزهای کاری: همه روزه به جز جمعه و شنبه ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۷ رشتخ پاسداران، پلاک ۸۲ تلفن: 01313236430 روزهای کاری: همه روزه به جز چهارشنبه، جمعه و شنبه ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۵ تا ۱۸

۱۰. منظور از تعداد تردد ویزا چیست؟

یعنی در طی مدت اعتبار ویزا، چند بار می‌توانید وارد خاک روسیه بشوید. یک بار ورود (سینگل) دوبار ورود (دابل) کثیرالورود یا ورود به دفعات (مولتی)

۱۱. ویزای تجاری یکساله یعنی یکسال تمام می‌توان در روسیه ماند؟

به هیچ عنوان. با داشتن ویزای یکساله تجاری، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک روسیه ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است. برای درک بهتر، مدت اعتبار ویزای یکساله را به دو دوره ۶ ماهه تقسیم کنید. در دوره ۶ ماهه، جمع حضور شما در روسیه (طی یک یا چند سفر)، نباید بیشتر از ۹۰ روز باشد. هدف این است که مسافر نتواند از ویزای تجاری به عنوان ویزای اقامتی استفاده کند و طولانی مدت (بیش از ۹۰ روز پشت سر هم) در روسیه بماند.

کلمات کلیدی: ویزا روسیه، ویزای روسیه، ویزای توریستی روسیه، اخذ ویزای روسیه، ویزا مولتی روسیه، سفارت روسیه در ایران، ویزای تجاری روسیه

تماس با واتس اپ