قیمت ویزای روسیه (تجاری) در سریع‌ترین زمان ممکن

برای تکمیل فرم ویزای روسیه، اینجا را کلیک کنید!

نوع ویزازمان تحویلهزینه (دعوتنامه + کنسولی)مدارک مورد نیاز
یک ماهه
یک بار ورود
۲۰ روزه
۱۰ روزه
۳ روزه فوری
۹۰ دلار + ۳۰۰ هزار تومان
۱۱۰ دلار + ۳۰۰ هزار تومان
۱۳۰ دلار + ۵۳۰ هزار تومان
• پاسپورت
• عکس 3x4
بدون نیاز به بلیت و رزرو هتل و یا حضور در سفارت
سه ماهه
یک بار ورود
۲۰ روزه
۱۰ روزه
۳ روزه فوری
۱۰۰ دلار + ۳۰۰ هزار تومان
۱۲۰ دلار + ۳۰۰ هزار تومان
۱۴۰ دلار + ۵۳۰ هزار تومان
• پاسپورت
• عکس 3x4
بدون نیاز به بلیت و رزرو هتل و یا حضور در سفارت
سه ماهه
دو بار ورود
۲۰ روزه
۱۰ روزه
۳ روزه فوری
۱۲۰ دلار + ۴۲۰ هزار تومان
۱۴۰ دلار + ۴۲۰ هزار تومان
۱۶۰ دلار + ۷۸۰ هزار تومان
• پاسپورت
• عکس 3x4
بدون نیاز به بلیت و رزرو هتل و یا حضور در سفارت
یک ساله
مولتی
۳۰ روزه
۱۰ روزه
۳ روزه فوری
۱۸۰ دلار + ۷۸۰ هزار تومان
۲۵۰ دلار + ۷۸۰ هزار تومان
۳۰۰ دلار + ۱ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان
• پاسپورت
• عکس 3x4
• آزمایش پزشکی
• حضور در سفارت
بدون نیاز به بلیت و رزرو هتل
توضیح ۱: زمان تحویل ویزا به مسافر، شامل هر دو مرحله اخذ دعوتنامه از روسیه (مبلغ دلاری) و اخذ ویزا از کنسولی روسیه (مبلغ ریالی) می‌شود.
توضیح ۲: منظور از روز، روز کاری است. در مرحله اخذ دعوتنامه، روز کاری در روسیه و در مرحله کنسولی، روز کاری کنسولی در ایران.
توضیح ۳: اخذ ویزای یکساله تجاری مولتی ۱۰ روزه و ۳ روزه، منوط به داشتن حداقل یک ویزای تجاری قبلی، طی یکسال گذشته است.
توضیح ۴: ویزای تجاری یکساله به این معنا نیست که می‌توانید یکسال تمام در روسیه بمانید. با داشتن ویزای یکساله تجاری، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک روسیه ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.
← سئوالات متداول درباره ویزای روسیه

پروسه اخذ ویزای تجاری روسیه

  • تکمیل فرم ویزا و یا تماس با دفتر روس‌مارکت برای ارسال اطلاعات و اسکن پاسپورت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • ارسال پاسپورت و یک قطعه عکس به دفتر روس‌مارکت
  • اخذ دعوتنامه توسط روس‌مارکت در روسیه و ارسال به دفتر تهران
  • تکمیل فرم‌های کنسولی در سایت وزارت امور خارجه روسیه و انجام امور کنسولی توسط روس‌مارکت
  • فقط در مورد ویزای یکساله: تهیه گواهی پزشکی عدم ابتلا به ایدز و مراجعه به کنسولی به همراه نماینده روس‌مارکت
  • تحویل پاسپورت ویزا خورده به مسافر توسط دفتر روس‌مارکت
  • اقدام برای ویزای روسیه

    برای تکمیل فرم ویزای روسیه، اینجا را کلیک کنید!

    نمونه ویزای روسیه

    نمونه ویزای روسیه، ویزای روسیه، ویزا روسیه

    سئوالات متداول

    ۱. انواع ویزای روسیه کدامند؟

    مهمترین انواع ویزای روسیه عبارتند از:

    نوع ویزامدت ویزادفعات ورود مجازمبنای صدور ویزا
    توریستی۱۴ روز
    ۱ ماه
    یک بار
    یک بار
    دعوتنامه از آژانس توریستی روس
    شخصی۳ ماهیک / دو باردعوتنامه از شخص روس
    تجاری۱ ماه
    ۳ ماه
    ۱ سال
    یک بار
    یک / دو بار
    مولتی (به دفعات)
    دعوتنامه از شرکت یا سازمان روس
    تحصیلیبسته به طول دوره تحصیلمولتی (به دفعات)دعوتنامه از دانشگاه یا موسسه آموزشی روس
    کارییک سالمولتی (به دفعات)دعوتنامه از شرکت یا سازمان روس برای استخدام رسمی
    ترانزیت۳ روز (هوایی)
    ۱۰ روز (زمینی)
    بیشتر (با فرض طی روزی ۵۰۰ کیلومتر)
    یک بار
    یک / دو بار
    یک / دو بار
    بر مبنای بلیت صادر می‌شود و دعوتنامه لازم نیست.

    ۲. ویزای روسیه بر مبنای بلیت صادر می‌شود؟

    در مورد ویزای توریستی و ترانزیت روسیه، ویزا بر مبنای بلیت صادر می‌شود.
    یعنی اگر مثلا بلیت رفت و برگشت شما یک هفته است، ویزای توریستی روسیه فقط برای یک هفته صادر می‌شود، نه بیشتر.
    در مورد دیگر ویزاها، مانند ویزای تجاری روسیه، الزامی به داشتن بلیت نیست. ویزا صادر می‌شود، و در بازه زمانی اعتبار ویزا، هر زمان که بخواهید بلیت می‌گیرید.

    ۳. هنگام اخذ ویزای روسیه، اعتبار پاسپورت چقدر باید باشد؟

    پاسپورت باید حداقل ۶ ماه بعد از تاریخ خروج (تاریخ اعتبار ویزا) اعتبار داشته باشد.
    یعنی اگر ویزای ۳ ماهه می‌گیرید، پاسپورت باید ۹ ماه اعتبار داشته باشد.

    ۴. آیا امکان تمدید ویزا در روسیه وجود دارد؟

    در مورد ویزای تجاری، خیر. تمدید ویزای توریستی و تجاری فقط با خروج از روسیه و اخذ ویزای جدید مقدور است.
    مگر در مورد ویزای دانشجویی یا کاری.

    ۵. آیا حضور در کنسولی سفارت روسیه برای اخذ ویزا الزامی است؟

    به طور معمول، اخذ ویزا برای مدت بیش از ۹۰ روز (مولتی) منوط به آزمایش پزشکی (ایدز) و حضور در کنسولی سفارت روسیه جهت مصاحبه است.
    در مورد ویزاهای سه ماهه و کمتر یا به عبارت دیگر، ویزاهای یک بار و دو بار ورود، نیازی به حضور در سفارت روسیه نیست.

    ۵. مصاحبه سفارت روسیه به چه زبانی است؟

    زبان فارسی. نیازی به دانستن زبان روسی یا انگلیسی نیست.

    ۶. مصاحبه سفارت روسیه شامل چه سئوالاتی است؟

    مصاحبه سفارت روسیه معمولا سخت و طولانی نیست.
    هدف شما از سفر چیست؟
    شرکت یا شخص دعوت کننده کیست؟
    در چه شهرهایی اقامت خواهید داشت؟
    آیا قبلا روسیه بوده‌اید؟
    سئوالاتی از این دست.

    ۷. آیا رزرو هتل برای اخذ ویزای روسیه الزامی است؟

    در مورد ویزای توریستی، ویزا بدون داشتن رزرو هتل هم صادر می‌شود. اما در مرز (فرودگاه) داشتن رزرو هتل الزامی است. در غیر این صورت امکان دیپورت مسافر وجود دارد.
    توضیح این که در اکثر موارد، تاییدیه رزرو هتل از سایت‌هایی مثل booking.com مورد پذیرش واقع نمی‌شود.
    در مورد دیگر ویزاها، مانند ویزای تجاری، داشتن رزرو هتل الزامی نیست.

    ۸. امکان اخذ ویزای روسیه در کشور ثالت وجود دارد؟

    به طور کلی، فقط در کشور متبوع خود (ایران) می‌توانید ویزا بگیرید.
    مثلا اگر به کنسولی سفارت روسیه در ترکیه یا دبی، ارمنستان و… مراجعه کنید، به شما ویزا نمی‌دهند.
    مگر این که اقامت کشور ثالث را داشته باشید.
    به عنوان مثال اگر اقامت ارمنستان را داشته باشید، بدون نیاز به برگشت به ایران، می‌توانید ویزای روسیه بگیرید.
    البته در مواردی، به خصوص در مورد ویزاهای ۳ ماهه و کمتر، متقاضیان ویزای روسیه، پاسپورت خود را به ایران می‌فرستند تا بدون حضور خودشان ویزا گرفته شود.
    اگرچه قانونا، متقاضی باید در زمان اقدام برای ویزای روسیه در ایران، در ایران بوده و مهر ورود به ایران در پاسپورت داشته باشد.

    ۹. کنسولی سفارت روسیه در ایران کجاست؟

    سفارت روسیه در ایران ۳ کنسولی دارد:

    تهران
    خ نوفل لوشاتو، پلاک ۳۷
    تلفن: 02166728873
    روزهای کاری: همه روزه به جز چهارشنبه، جمعه و شنبه
    ساعت کاری: ۱۰ تا ۱۳

    اصفهان
    چهارباغ پایین، خ مسجد سفره چی، خ تلفنخانه، پلاک ۱۱
    تلفن:03132222060
    روزهای کاری: همه روزه به جز جمعه و شنبه
    ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۴ تا ۱۷

    رشت
    خ پاسداران، پلاک ۸۲
    تلفن: 01313236430
    روزهای کاری: همه روزه به جز جمعه و شنبه
    ساعت کاری: ۸ تا ۱۳ و ۱۵ تا ۱۸

    ۱۰. منظور از تعداد تردد ویزا چیست؟

    یعنی در طی مدت اعتبار ویزا، چند بار می‌توانید وارد خاک روسیه بشوید.
    یک بار ورود (سینگل)
    دو بار ورود (دابل)
    کثیرالورود یا ورود به دفعات (مولتی)

    ۱۱. ویزای تجاری یکساله یعنی یکسال تمام می‌توان در روسیه ماند؟

    به هیچ عنوان.
    با داشتن ویزای یکساله تجاری، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک روسیه ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.
    برای درک بهتر، مدت اعتبار ویزای یکساله را به دو دوره ۶ ماهه تقسیم کنید. در دوره ۶ ماهه، جمع حضور شما در روسیه (طی یک یا چند سفر)، نباید بیشتر از ۹۰ روز باشد.
    هدف این است که مسافر نتواند از ویزای تجاری به عنوان ویزای اقامتی استفاده کند و طولانی مدت (بیش از ۹۰ روز پشت سر هم) در روسیه بماند.

    کلمات کلیدی: ویزا روسیه، ویزای روسیه، ویزای توریستی روسیه، اخذ ویزای روسیه، ویزا مولتی روسیه، سفارت روسیه در ایران، ویزای تجاری روسیه

    21 سئوال

    1. با سلام و تشکر از سایت خیلی خوبتون
      سئوال من اینه که اگه ویزای تجاری ۳ ماهه بگیرم بعدش میتونم تا برگشتم ایران بلافاصله یه ویزای سه ماهه دیگه بگیرم یا باید یه فاصله ۳ ماهه بینش باشه؟
      چون نوشتین ویزای یکساله تجاری این طوریه که ۳ ماه اگر باشی روسیه، باید ۳ ماه منتظر باشی تا دوباره اجازه داشته باشی بری.

      پاسخ دادن
      1. با سلام و تشکر
        می‌تونین بلافاصله بعد از اتمام ویزای ۳ ماهه اول، یه ویزای ۳ ماهه (یا هر ویزای دیگری) بگیرین و دوباره به روسیه سفر کنید.
        نیازی به فاصله سه ماهه نیست.

        پاسخ دادن
    2. باعرض سلام و احترام، چه شرایطی برای دریافت ویزای سه ساله و امکان تبدیل آن به اقامت مورد نیاز است؟ با سپاس

      پاسخ دادن
      1. با سلام و احترام،
        بهترین و مطمئن‌ترین راه اخذ اقامت و تابعیت روسیه، ازدواجه. البته در مورد افراد مجرد و اونایی که واقعا قصد ازدواج دارن.

        پاسخ دادن
    3. با عرض سلام و تشکر از شما
      چنانچه کسی متاهل و دارای دو فرزند باشد و از وضع مالی خوبی نیز برخوردار باشد و خود و همسرش درجه دکترا با بیش از 10 سال سابقه کار دانشگاهی داشته باشند و با زبان روسی نیز آشنا باشد و قبلا نیز بارها به روسیه مسافرت توریستی کرده باشند و بدلیل علاقه زیاد خواهان ادامه زندگی در مسکو باشند آیا امکان دریافت ویزای سه ساله و سپس تبدیل آن به اقامت و تمدید اقامت وجود دارد؟ در صورتیکه جواب منفی است از طریق ثبت شرکت و پرداخت مالیات و یا هر راه مشابه دیگر آیا امکان پذیر است؟
      با سپاس فراوان

      پاسخ دادن
      1. با سلام
        با ثبت شرکت می تونین جواز کار و ویزای یکساله قابل تمدید بگیرین و در روسیه بمونین.
        شرکت فعالیت نداشته باشه، مالیات پرداخت نمی‌کنین.

        پاسخ دادن
    4. براي تحصيل در دانشگاه موسيقي روسيه چه بايد كرد؟ و هزينه هاي آن به چه صورت محاسبه مي شود؟ آيا دانستن زبان روسي الزامي است؟

      پاسخ دادن
      1. این صفحه مربوط به ویزا است. سئوالتون رو داخل گروه تلگرامی بپرسین.
        https://goo.gl/0q1w20

        باید پذیرش بگیرین. هزینه اش بستگی به دانشگاه داره. روی سالی حدودی ۵ هزار دلار حساب کنین. این رقم خیلی کلیه.
        دانستن زبان روسی الزامیه، برای همین سال اول یک دوره آموزش زبان روسی می بینین که جز دوره تحصیلی تون محسوب می‌شه.

        پاسخ دادن
    5. با سلام آيا با خريد آپارتمان در روسيه مي توان اقامت گرفت؟قيمت آپارتمان را هم بفرماييد.

      پاسخ دادن
      1. سلام
        با خرید آپارتمان اقامت نمی‌دن. اصلا و به هیچ عنوان.
        قیمت آپارتمان در مسکو حداقل ۱۰۰ هزار دلار.

        پاسخ دادن
    6. سلام، برای ویزای توریستی 14 روزه عادی چک ضمانت بازگشت باید داد؟

      پاسخ دادن
      1. سلام
        بستگی به آژانس توریستی داره. بعضیا شاید چک نگیرن.
        معمولا از مسافرای جوون تر چک ضمانت می‌خوان.

        پاسخ دادن
    7. سلام و درود بر بزرگان روس مارکت
      خسته نباشید
      خواستم بدونم اگر شرکتی روس ویزای کار برای کسی صادر کنه احتیاج به ورود و خروج متعدد هست یا خیر؟
      ممنونم

      پاسخ دادن
    8. سلام برای درخواست ویزای تجاری یکساله تا چه مدت قبل از ورود میتونم درخواست ویزا کنم.چون من برای اردیبهشت ۹۶ به بعد میخوام برم روسیه .از الان میتونم اقدام کنم برای اون تاریخ یا مدت معینی دارد.

      پاسخ دادن
    9. سلام
      چطور ميشه فقط دعوت نامه رو داشته باشم،من بليط و هتل رو تهيه كردم و ويزا هم گرفتم باهاش،ولي شنيدم بدون دعوتنامه تو فرودگاه ممكنه ديپورت بشيد،
      اين حرف صحت داره؟

      پاسخ دادن
    10. سلام
      آیا روسیه ویزای همراه برای دانشجویان صادر میکنه

      پاسخ دادن
    11. با سلام ؛
      همسر من در دانشگاه مسکو مشغول به تحصیل هست. آیا با ارائه مدارک وی ، ویزای مولتی به من تعلق می گیرد؟ متشکرم

      پاسخ دادن
    12. سلام خسته نباشيد،من حدودا چهارماهه كه اومدم مسكو واسه پزشكي،الان دارم پاتفكمو ميگذرونم،
      متاهل هستم و يه پسر هفت ساله دارم،ميخاستم بدونم ميشه پسرمو هم واسه بيارم اينجا كه ادامه درسشو اينجا بخونه؟بعنوان همراه ميتونم بيارم يا جدا؟كدومش بهتره؟

      پاسخ دادن
    13. با سلام و عرض أدب و احترام
      سوالم اينه از زماني كه دعوت نامه شخصي فرستاده ميشه چند روز طول ميكشه كه از شهر Rostov on don اون دعوت نامه به كنسولي سفارت تو رشت برسه ؟! بعد خواستم بدونم كه چند روز پس از تحويل دعوت نامه مهلت دارم كه به Rostov برم و پس از اتمام اين دعوت نامه ٣ ماه و بازگشت من به ايران مجددا ميتونم بلافاصله تو يك روز كاري و تمديد دعوت نامه برگردم به روسيه يا بايد ي چند ماهي رو معطل بمونم بعد مجددا برم؟ وبعد دفعه دوم كه برگردم به روسيه ديگه ميتونم اونجا اقامت كنم و با همين دعوت نامه شخصي اونجا بمونم يا باز بايد ٦ ماه بمونم و برگردم يا يك سال و…؟؟؟ تشكر ميكنم از صفحه خوب و مفيدتون

      پاسخ دادن
    14. سلام
      براي گرفتن ويزا ٣ ماهه روسيه ، چقدر زمان احتياج دارد ؟ و اگر به صورت فوري احتياج باشد اين ويزا چقدر زمان احتياج دارد ؟ و هزينه هر كدام جداگانه چقدر ميباشد ؟

      پاسخ دادن
    15. سلام ، خسته نباشید
      من برای سفر به کره جنوبی از آئروفلوت بلیط گرفتم، ولی بین پروازم باید حدود 13 ساعت توی مسکو منتظر بمونم!
      اگه فقط بخوام توی فرودگاه باشم به ویزا نیاز هست؟ اگه آره دقیقا باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

      پاسخ دادن

    اگر سئوالی دارید، بپرسید!